“Bombat” e El Chekës nuk janë biseda private, ato zbulojnë kr*im dhe korrupsion!

Shpërndaje

Nuk është e vërtetë se bisedat që dalin nga “bombat” e El Çekës qenkan “private”. Përkundrazi, ato thellë e prekin interesin publik të gjithë qytetarëve, e veçanërisht të shqiptarëve.
Gati të gjithë lidhen me kr*im dhe korrupsion. Nuk dëgjohet asnjë bisedë lidhur me integrimet euroatlantike.
Nuk është e vërtetë, poashtu, se nuk janë publikuar biseda të Gruevskit dhe të Zaevit, ç’thot Aliu. Pikërisht për shkak të “bombave” të publikuara, Gruevski gjendet atje ku është.
Po, në fund të fundit, ç’rëndësi ka, apo s’paska, biseda të përgjuara për të tjerët? (Xhevdet Hajredini)