Demiri: “Jeta për të gjithë” erdhi për…

Shpërndaje

Abdush Demiri

“Jeta për të gjithë” e Zaevit me të vërtetë erdhi edhe për Gruevskin, edhe për Llatasin, Jankullovskën, Kamçevskën, Boban Iliç dhe shumë tjerë kurse nuk erdhi për prindërit e Almirit, për të dë*nuarit e rastit Mon*stra, të dë*nuarit rastit alfa, të dë*nuarit e rastit ”sazdovski”

Vetingu i domosdoshëm!

”Живот за сите” на Заев стварно дојде и за Груевски и за Латас, Јанкуловска, Камчевска, Бобан Илич и многу други но не дојде за родителите на Алмир, за ос*удените на случајот “Мон*струм”, ос*удените на случајот “Алфа”, ос*удените од случајот “Саздовски” и др.