El Cheka i përgjigjet Zaevit: Shtet që liron kriminelët

Shpërndaje

Sheqerim Ahmeti i njohur si “El Cheka” i’a ka kthyer përgjigjen kryeministrit Zoran Zaev, i cili sot e porositi publikuesin e “bombave” nga Amerika se do të përgjigjet. Ja çfarë shkruan El Cheka në facebook:

“Zoran Zaev e di ku e ke hallin te dështimi i krimint të organizuar që kishe me PSP-në, dështoj plani reketimit dhe shantazhimit!
Paskam thyer zakonet, atëher “da ti go j*bam zakonite” e atij shteti që liron kriminelat çdo ditë dhe mban shqiptarët burgjeve, mos harro merre dhe Alin me Nikollçen e niseni këtej , copa kufomash të ngordhura që ditën kur erdhët në jet!”, shkruan El Cheka.