El Cheka: Nuk mund të dë*nohet Llatasi, kur krahu i djathtë i tij emëron prokuror

Shpërndaje

Publikusi i bombave para pak çastesh ka reaguar ndaj gjykatave të Maqedonisë së Veriut, ku sot ka shpallur të pafajshëm Llatasin, transmeton albazone.mk.

Më poshtë ju sjellim edhe postimin e tij:

Kur krahu i djathtë i Llatasit, Musa Xhaferri dhe Ali Ahmeti emërojn prokuror dhe gjykatës nëpërmjet telefonit, atëher si mund të dë*nohet një kri*minel si Llatasi kur këta miqët e tij kan në dor gjykatat.