Erë e fortë dhe dallgë! Shikoni sesi ‘turfullon” deti në plazhin e Durrësit (Live Video)

Shpërndaje

Kjo e dielë është kthyer në një ditë me bilanc tragjik në plazhet shqiptare, pasi 2 persona humbën jetën dhe të paktën 20 të tjerë e rrezikuan atë për shkak të motit, dallgëve dhe erës së fortë që preku të gjithë vijën bregdetare të Shqipërisë.

Në këtë link, mund të shihni sesi është aktualisht (LIVE) koha në bregdetin e Durrësit, ku thuajse nuk ka asnjë pushues që ka dalë në plazh për shkak të dallgëve dhe erës së fortë.

VIDEO