Fatime Fetai si El Cheka, paralajmëron publikimin e “bombave” të reja

Shpërndaje

Prokurorja Speciale Fatime Fteai tha se në paraqitjen e dëshmive të reja nga ana e Psp-së, në seancën e 22 Gushtit do të dëgjohen në gjykatë të gjitha materialet e përgjuara që kanë të bëjnë më këtë rast, të njohura si bombat e LSDM-së.

Paralajmërimi i saj ka ardhur në seancën e sotme të gjykatës.

Një paralajmërim i tillë i Fetait vjen në kohën kur Sheqerim Ahmedi i njohur si El Cheka po publikon incizime të shumta për krerët e BDI-së dhe VMRO-së, transmeton Gazeta Lajm.

Avokati Naser Raufi ndërkohë ka paralajmërua se incizimet që do të publikohen do të dëshmojnë pafajësinë e Grupit të Kumanovës.v