Jeta Xhara: Ramush burrnia s’lahet me një send të mirë e 80 të zeza tjera!

Shpërndaje

Nga Jeta Xharra

Kjo pasi që Haradinaj në dorëheqje, ka emëruar edhe dy zëvendësministra. Ku met qajo “burrni”? Edhe po shkon me “mbrojt shtetin” e knej pe zhvat qat shtet tu shku ka pak çka ka mbet duke ja shtu edhe dy zv ministra a?Faleminerës që i ki nejt ballë ndamjes së Kosoves Ramush por për tjerat mut e ki ba!

Burrnia s’lahet me nje send të mirë e 80 të zeza tjera! Edhe burrnisë me ja qit lapsin del që qaq te zezat qe na i ke lane kile (qaq te zeza.sa zv. ministra i ke bo), po me doket tu shpresu që për faktin që i ke bo ballë HTH-se duhet qytetarët me t’i fal tjerat!

As ti as HTH s’jeni qaq te rëndesishëm që me ju fal kamt e arushës që po na i leni si qëta njerëz të punësum pa nevoje pasi qe ke dhane doreheqje si dhe coptimet e tokës që po do me na i bo HTH! Po dukeni te dyte si bixhozxhi.