Katica Janeva pas konferencës për shtyp ia ‘mbathën’, gazetarët mbesin me…! (Video)

Shpërndaje

Prokurorja Speciale, Katica Janeva, në ora 13:00 do të mbajë konferencë për shtyp në godinën e PSP-së.

Një numër i madh i gazetarëve rreth një orë e gjysmë po presin para PSP-së për të marrë përgjigje për rastit “Reket”, të hapur nga Prokuroria për ndjekjen e krimit të organizuar. Që nga hapja e rastit “Reket”, Janeva ishte e pakapshme për mediat dhe publikun.

Para pak çastesh Katica Janeva u paraqit në konferencën për shtyp ku ajo veç ia nisi të lexoj diçka rreth rastit “REKET” dhe kredibilitetin e familjes se saj, por në fund të konferencës ajo ia mbathi dhe e pamundësoi të ketë pyetje nga gazetaret duke mos dhënë asnjë pergjigje për përfshirjen apo mos përfshirjen e saj ne rastin “REKET”./albazone.mk

Për më tepër shikoni videon në vazhdim: