Katica Janeva do të mbaj konferencë për shtyp në ora 13:00

Shpërndaje

Prokurorja Speciale, Katica Janeva, në ora 13:00 do të mbajë konferencë për shtyp në godinën e PSP-së.

Një numër i madh i gazetarëve rreth një orë e gjysmë po presin para PSP-së për të marrë përgjigje për rastit “Reket”, të hapur nga Prokuroria për ndjekjen e krimit të organizuar. Që nga hapja e rastit “Reket”, Janeva ishte e pakapshme për mediat dhe publikun.

Konferencën do të mund ta ndiqni në faqen tonë në Facebook.