Aeroplani që për çdo ditë fluturon mbi kokat e turistëve

Shpërndaje

Aeroporti në Skijatos të Greqisë është i njohur si atraksion turistik, derisa turistët presin në rrugën përgjatë pistës për të përjetuar aventurën e rrallë. Në këtë vend ekzistojë edhe paralajmërime ku thuhet se nuk duhet të afroheni shumë afër pistës, për ti evituar problemet e mundshme, mirëpo edhe kjo gjë nuk i ndalon turistët e pasionuar për të përjetuar ndjenjën dhe shikuar avionët nga aq afër.

Të gjithë që e kanë vizituar këtë ishull të njohur nuk kanë lëshuar mundësinë që së paku të shkrepin një fotografi nga ky vend ku mund të rrezikohet edhe jeta, pasi që pothuajse çdo gjysmë ore fluturon nga një aeroplan mbi kokat e turistëve.

VIDEO