Lidhje e drejtpërdrejt e Kryeministrit Zoran Zaev

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev në ora 14.00 do të drejtohet drejtpërdrejt. Paraprakisht më herët nga qeveria kanë njoftuar se takimi I liderëve që ishte caktuar për sot, është anuluar për shkak se nuk janë krijuar kushte për të zhvilluar takimin.

Sipas paralajmërimit Kryeministri Zoran ZAev do të drejtohet për të informuar për shtyrjen apo anulimin e takimit të liderëve, si dhe për veprimet e mëtejshme që do të ndërmerren drejt përparimit të vendit./Alsat

Lidhje drejtpërdrejt nga Qeveria.