Mbrëmë u anulua aksioni i madh policor: Kush e shpëtoi Katica Janevën?!

Shpërndaje

Portali “Lider” ka shkruar se mbrëmë pasi që ishte mobilizuar policia në momentin e fundit është anuluar veprimi.

“Më thirrën në punë për një veprim të rëndësishëm, por kur mbërrita atje më thanë që të shkojë në shtëpi. Ishin thirrur mbi 200 kolegë nga të gjitha njësitë, por u kthyem prapa”, ka theksuar për portalin “Lider”, një burim policor.

Sipas këtij portali, veprimi mund të ishte paraparë për një personalitet të rëndësishëm që po hetohet në rastin “Reket” dhe se përmendet emri i kryeprokurores speciale, Katica Janeva. Rasti ka të bëjë me shantazhimin e një biznesmeni si i akuzuar nga Prokuroria Speciale, të cilit iu morën 1.5 milionë euro me premtimin për tia mbyllur procedurën.