SKANDAL/ Prokurori porosit viagra online, kërkon t’i dërgohen në Prokurori

Shpërndaje

Faqet online, për shitjen e produkteve të ndryshme janë bërë “pre”, e personave publik dhe atyre që bartin me poste të larta në institucione publike.

Një koment publik në rrjetin social Facebook, vjen nga prokurori i Prokurorisë së Gjilanit Esat Ademi, i cili porositë viagra, në këtë faqe e cila shet këso produkte, shkruan Insajderi.

Ai në koment, e ka dërguar edhe numrin e telefonit ndërsa adresën e dërgimit të kësaj porosie e ka dhënë për tek Prokuroria Themelore e Gjilanit.