Tetovari kërkon ndihmë nga policia: Më ndihmoni ta gjej motren time të vogël

Shpërndaje

Njëzetë e pesë vjeçari F.N. nga fshati Reçicë e Madhe, dje ka denoncuar në polici se nga shtëpia në drejtim të panjohur është larguar motra e tij e mitur, me të cilën një kohë të gjatë kanë pasur mosmarveshje të ndërsjella, nga të cilat disa herë është larguar nga shtëpia dhe është kthyer prap në shtëpi.

Policia po merr të gjitha masat dhe aktivitetet për gjetjen dhe kthimin e saj në shtëpi.