Ti ndihmojmë voglushes të ecë si të gjithë të tjerët (Video)

Shpërndaje

Vogëlushja Nebije Zeqiri nga Manastiri, është vetëm shtatëmbëdhjetë muajshe. Por, fati nuk ka dashur që ajo të zhvillohet si të gjithë moshatarët e saj. Ajo vuan nga anomalia dhe ka problem me muskujt e këmbës, që e bëjnë atë të mos mund të qëndrojë në asnjë pozicion tjetër përpos të shtrirë. Për tu përmirësuar gjendja e saj, ajo ka nevojë për terapi të vazhdueshme në spitalin privat “Sistina Nefroplus” mes Strugës dhe Ohrit. Mirëpo vajtja nga Manastiri në Ohër është e kushtueshme dhe prindët nuk mund t’i përballojnë shpenzimet, pasi vetëm një ditë u kushton 100 euro. Nëna Haxhere Zeqiri tregon se sa e vështirë është për ta që ta shohin të bijën në atë gjendje, por nuk mund të bëjnë asgjë, për shkak të kushteve të vështira ekonomike. /SHENJA

https://www.youtube.com/watch?v=2g_0QIUrKnQ&feature=youtu.be