Tmerr për kalimtarët, hapet toka dhe “përpin makinën” (Video)

Shpërndaje

Një vrimë gjigante u hap në tokë në Virginia duke hedhur një makinë rreth 6 metra më poshtë.

Kalimtarët e habitur kanë filmuar momentin kur makina duket sikur “përpihet” nga toka.

Fatmirësisht, mjeti ishte i parkuar dhe brenda nuk ndodhej asnjë person.

Pasi nxorrën mjetin nga vrima e madhe, autoritetet thanë se do marrin masat për të rregulluar rrugën.

VIDEO