Ligji i regjistrimit do të miratohet me flamur evropian në Kuvendin e RMV-së

Shpërndaje

Ligji i regjistrimit dhe Ligji mbi Agjencinë marrin flamur Evropian në Kuvend, thonë nga qeveria.

Në seancën e sotme të 34-të, Qeveria, për shkak të interesit të veçantë publik, vendosi Projektligjin për Regjistrimin e Popullsisë, Familjeve dhe Banesave në Republikën e Maqedonisë Veriore për vitin 2021, ndërsa Projektligjin për Agjencinë e Inteligjencës në Kuvend që do të miratohet me një procedurë të parashikuar për ligjet e flamurit Evropian.