VMRO-DPMNE kërkon paraburgim për Rashkovskin

Shpërndaje

Rashkovski, pas publikimit të përgjimit të ri.

Anëtarja e Komitetit Ekzekutiv të VMRO-së, Ivanka Vasileva, ka thënë se Rashkovski përsëri është kapur në skandal të madh. Rashkovski, sipas saj, edhe pse e din se nuk duhet të bisedohet me Leonardon para se të jepet oferta aj bisedon me firmën në kundërshtim me ligji, që mund të shihet te materialet e publikuara”.

Ajo tha se në audio-incizimin e ri Rashkovski i thotë Çepunjovskit do të bisedosh për çmimin dhe jo për konceptin.

“Çfarë është në koncept është e fiksuar, që nuk duhet të bisedohet? A është dakorduar më herët Dragi Rashkovski. Prokuroria publike duhet të merret me këtë rast dhe ta paraburgos Rashkovskin për shkak mundësisë së arratisjes së tij dhe ndikim ndaj dëshmitarëve. Gjithashtu i bëjmë thirrje Zoran Zaevit që të merr guxim dhe ta shkarkojë Dragi Rashkovskin nga funksioni Sekretar i Përgjithshëm i Qeverisë”, ka deklaruar Vasilevska.
.