VMRO: Janeva është arratisur, nuk ndodhet në Maqedoni

Shpërndaje

VMRO-DPMNE sot përsëriti se kryeministri Zoran Zaev ka realizuar takime me të akuzuarit në rastin “Reket”. Opozita thekson se Boki 13 nuk ka mundur vetë të realizojë reketimin pa mbështetje nga funksionarë të lartë të Qeverisë. Opozita dyshon se Katica Janeva është larguar nga vendi.

Kaluan tre ditë, ndërsa s’ka asnjë gjurmë nga Katica Janeva. Tre ditë nuk vjen në punë. Tre ditë fshihet dhe ikë nga përgjigjet dhe ikë nga përgjegjësia. Rroga që peshon mijëra euro i shkon në llogari, ndërsa ajo nuk është askund. Qarkullojnë zëra se ajo është larguar nga Maqedonia. Kjo gjithsesi nuk është drejtësi dhe shtet i së drejtës. Në vend se të përgjigjet para ligjeve, ajo vazhdon t’i tërheqë penjtë, të autorizojë prokurorë dhe të nënshkruaj akte të PSP-së. Bëhet gjithnjë e më e qartë se me Maqedoninë qeverisë bandë kriminale që ka krijuar oktopod të ri reketimi gjyqësor-politik dhe medial- deklaroi Bllagica Llaskova, VMRO-DPMNE.

Alsat