Bleona Qereti publikon dëftesat shkollore, ja çfarë nxënëse ishte ajo! (Foto)

Shpërndaje

Këngëtarja e njohur, Bleona Qereti ka zbuluar dëftesën e saj të shkolles fillore.

Se çfarë lëvdatash kanë thurrur mësimdhënësja e saj për të, ajo na e ka treguar me anë të disa fotografive të cilat i ka publikuar në llogarinë e saj në Instagram

Madje ajo duket se është shpërblyer edhe me “Fletë nderi”.

Duket se Qereti ishte e angazhuar mirë, dhe jo rastësisht nxënëse e dalluar.

FOTO INSTAGRAM