“Bombat” për rastin “Monstra” më 5 shtator

Shpërndaje

Zyrtarisht më 5 shtator në Gjykatën Penale të Shkupit do të publikohen “bombat” për rastin “Monstra”, shkruan koha.mk.

Gjatë periudhës së pushimit veror, prokurorja speciale Fatime Fetai i ka dorëzuar të gjitha materialet në Gjykatë.

Përpos materialeve nga përgjimet e paligjshme, në Gjykatë janë dorëzuar edhe SMS porosi dhe transkriptua tjera që lidhen me vrasjen e pesëfishtë në Liqenin e Smilkovës.