‘Çmendi’ serbët duke bërë shpiponjën mes Kosovës, Irina Jovanka pozon me kostum tradicional shqiptar (Video)

Shpërndaje

Missi që çmendi serbët duke bërë shqiponjën me duar në mes të Kosovës dhe duke kënduar “Xhamadanin”, ka sjellë bombën e radhës për serbët.

Irina Jovanaka, miss-i serbë që doli kundër të gjitha pritshmërive të popullit të saj, duke bërë shqiponjën në mes të Kosovës dhe duke kënmduar “Xhamadanin”, ka pozuar me veshje popullore shqiptare.

Me veshjet tradicionale, shami të kuqe në kokë dhe xhubletë, miss-i serb ka pozuar mjaft e lumtur në setin e radhës, që me siguri do të jetë një ‘goditje e madhe’ për popullin e saj.

VIDEO

VIDEO

FOTO