El Cheka: “U bën gati 3-muaj që u paralajmrova për reketin e Prokurorisë Speciale”

Shpërndaje

Publikuesi i materialeve të përgjimeve, Sheqerim Ahmeti i njohur si “El Cheka” përmes profilit të tij në facebook shkruan:

U bën gati 3-muaj që u paralajmrova për reketin e prokuroris speciale, këtheni kokën nga Fatime Buzëkuqja, nuk është ndryshe nga Katica Janeva, parat që morrën nga shoku i Alis a i kan harxhuar?

Sepse qëllimi ishte për të mos filluar hetimin mbi shumat e mëdhaja që u vjodhën nga spitali Kërçovës, pse edhe sot nuk po hetohet ai rast ku duhet dënuar Magari Hamzës për vjedhje dhe dëmtim të spitalit, çohu Fatë e buzkuqe se bëre namin kur silleshe si Shota, por ndoshta ke qen e dehur nga muzika sërbe.