Fatime Fetai do të publikojë 38 mijë “bomba” për rastin “Monstra”

Shpërndaje

Prokurorja Fatim Fetai ka dorëzuar në gjykatë rreth 38 mijë biseda dhe SMS porosi lidhur me rastin “Monstra”, merr vesh Gazeta Lajm nga burime në gjykatë.

Prokurorja Fetai të hënë (dje) paralajmëroi se të gjitha materialet që ekzistojnë për këtë rast do të fillojnë të publikohen më 5 shtator.

“Në gjykatë do të prozeantohen të gjitha materialet që na i ka dorëzuar LSDM, por do të prezantojm edhe biseda që më janë dërguar mua”, deklaroi Fetai.

Poashtu lidhur me rastin “Monstra” do të prezantohen edhe ekspertizat e kryera të 31 celularëve.