Gajser jep detaje të reja për rastin Reket, ndiqeni LIVE

Shpërndaje

Laris Gajser, gazetari i medias italiane, “La Verita” sot prej orës 11 do të flas për rastin “Reket”.

Gajser do të marrë pjesë si misafirë në radion “Kapodistria”, ku edhe ka paralajmëruar të shpalos fakte dhe detaje të reja lidhur me rastin e lartëpërmendur.

Ai këtë e paralajmëroi mbrëmë në rrjetet sociale. Biseda e tij mund të ndiqet në linkun e më poshtëm:

LIVE