Gruevski: Lajme shqetësuese nga puna e Komisionit të përbashkët me Greqinë

Shpërndaje

Ish kryeministri Nikolla Gruevski i cili është në arrati sot në mëngjes ka shkruar një status në profilin e tij në facebook, ku komenton punën e komisionit maqedono-grek për çështjet historike.

“Lajme shqetësuese nga puna dhe raporti i Komisionit për çështje historike me Greqinë. Kryetari i komisionit grek në një pjesë i shpjegon opinionit të tij se nga ana jonë lidhur me marrëveshjen që po përgatitin kanë “gol pa portier”. Ai thotë: “Komisioni grek nuk sheh propozim nga pala tjetër”…

Në gjithë çka është e përgatitur kreu i këtij pushteti që të fitoj mburojë për krimin e bërë”, ka shkruar Gruevski.