Halil Kastrati bashkë me Bekim Jasharin sot kanë gëzuar 12 familje me shtëpi të reja në Skenderaj (Foto)

Shpërndaje

Humanisti i madh shqiptar nga Kosova dhe drejtuesi i Shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, hoxha Halil Kastrati sot ka dhuruar 12 palë çelësa të shtëpive të reja në Kumunën e Skenderajit,

Postimi i plotë i Kastratit:

Dite gezimi dhe buzeqeshjesh 😊

Sot u dhuruan 12 pale çelesa te shtepive te reja

Ishim ne komunen e Skenderajit dhe bashke me kryetarin e komunes z. Bekim Jashari i dhuruam 12 pale çelesa te shtepive te reja per familjet qe i kishim vizituar para disa muajve dhe ju kishim dhene lajmin se po behen me shtepi te reja

Lutje, urata, lote gezimi dhe buzeqeshje nga te gjitha familjet qe hyne neper shtepite e tyre te reja

Me komunen e Skenderjait para disa muajve kemi nenshkruar memorandum bashkepunimi per ndertimin e 25 shtepive ne kete komune, per secilen shtepi komuna ka partecipaur me shumen prej 5 mije eurove ndersa piesen tjeter Jetimat e Ballkanit permes donatoreve te saj

Familjet i gezofshin shtepite

Bamires Zoti ju gezofte gjithmone