Haradinaj flet për ekstradimin e Grupit të Kumanovës

Shpërndaje

Është mirë të kërkohet ekstradimi i Grupit të Kumanovës dhe kjo duhet të bëhet, nëse nuk shpallen të pafajshëm.

Kështu është shprehur Haradinaj sonte në KTV, duke shpresuar edhe lirimin e tyre.

Sipas tij, kjo është e mundur sepse Maqedonia e Veriut dhe Kosova kanë bashkëpunim në fushën e drejtësisë.

Haradinaj ka thënë se kjo do të ishte mirë për familjarët e tyre, të cilët po e vuajnë rëndë.