Me karrocë drejt Haxhit (Video)

Shpërndaje

Prej kur ka filluar të falet në vitin 2008, Mufail Jashari nga Pestova, ka pasur dëshirë të shkojë në haxhillëk, por si person me nevoja të veçanta, si dhe mundësitë e kufizuara financiare e kanë ndaluar.

Këtë vit ai do të shkojë në Haxh me përcjelljen e hoxhës së fshatit dhe me ndihmën financiare të një biznesmeni nga fshati./REL