Në Çair të Shkupit hajnat ia vjedhin gomat, e lënë makinën në…! (Foto)

Shpërndaje

Mbrëmë vonë në lagjen e Çairit persona të panjohur kanë demoluar makinën e tipit Golf, duke ia vjedhur që të katër rrotat dhe duke lënë makinën në tulla.

Makina ka qenë e parkuar para marketit “Metro”, që gjendet në Lagjen e Çairit.