Një hero çeçen shpëton jetën e një fëmije “buzë vd*ekjes” (Video)

Shpërndaje

Një person në kryeqytetin e Çeçenisë Grozny, ka marrë lëvdata të shumta në mediat sociale pasi një video u shfaq duke e treguar që rrezikonte jetën e tij për të shpëtuar një djalë, i cili qëndronte çuditshëm në një pozicion të rezikshëm.

Djali ishte i vendosur midis kateve të katërt dhe të pestë në një pallatit, dhe qëndronte aty për minuta të tëra deri kur një njeri i identifikuar si Aslan Dinaev e shpëtoi duke e tërhequr nga pozita në “buzë të vd*ekjes”.

Nuk dihet se si djali arriti të përfundojë atje.

Aslan thotë se ai ishte duke punuar në të njëjtën ndërtesë kur dëgjoi një grua që kërkonte ndihmë.

Kur e dëgjoi këtë, Dinaev menjëherë vrapoi dhe shpëtoi djalin. /tesheshi.com/

VIDEO