Nuk ka pritje më të gjata në VK Tabanovc

Shpërndaje

Nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti në vendkalimin kufitar Tabanovc.

“Për dalje nga shteti nuk ka pritje, ndërsa për hyrje pritet prej dhjetë deri 15 minuta”, kumtuan nga VK Tabanovc.

Nga LAAM informojnë se intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve të qytetit është i rritur. .