Prokuroria e din ku janë një pjesë e parave nga ‘Haraç’, tek Boki13 janë gjetur dhe dokumentacion nga PSP

Shpërndaje

Bojan Jovanovski do thirret për dëshmi në rastin ‘Haraç’ kur unë do të vlerësoj se duhet, kështu ka deklaruar prokurorja Vilma Ruskovska ajo tha se ende po punohet në hetimin financiarë dhe se për një pjesë të parave e dinë kurse për pjesën tjetër po punohet.

Gjatë bastisjes së shtëpisë së Jovanovskit janë gjetur shumë dëshmi që lidhen me audio materialin e publikuar mbi këtë rast ndërkohë që edhe dokumentacione nga Prokuroria speciale lidhur me një pjesë të madhe të biznesmenëve në rastet Perandoria dhe Banka Postale.