Shpërthen zjarri në një autobus në Shkup (Video)

Shpërndaje

Gjatë këtij aksidenti nuk ka pasur asnjë të lënduar, udhëtaret me kohë kanë dala nga autobusi ndërsa vozitësi ka bërë përpjekje për shuarjen e zjarrit përmes aparateve kundër zjarrit që i ka poseduar në autobus. Por edhe ekipet e zjarrfikësve kanë arritur për një kohë shumë të shkurtër dhe kanë arritur që të shuajnë zjarrin tërësisht.

Para pak çastesh në lagjen Gjorçe Petrov një autobus i linjës me numër 5 është kapluar nga zjarri. Raportohet se udhëtarët të gjithë me kohë kanë lëshuar autobusin.

Akoma nuk dihen shkaqet e shpërthimit të zjarrit.