Shpërthen zjarri në një ndërtesë në Qendër të Shkupit (Video)

Shpërndaje

Zjarri ka shpërthyer në një ndërtesë në Qendër të Shkupit e njohur si “Ndërtesa e papagallit”.

Njësiti i zjarrfikësve për momentin ka lokalizoj zjarrin në ndërtesën që gjendet në udhëkryqin mes rrugëve “Kliment Ohridski” dhe “Mitropolit Teodosij Gologanov”.

Nuk dihen ende shkaqet që kanë çuar deri tek shpërthimi i zjarrit, nga informacione të pakonfirmuara nga qytetarë që kanë qëlluar rastësisht në vendngjarje thonë që zjarri ka ardhur si pasojë e plasjes së një boce plini.

Zjarri tashmë është shuar dhe deri tani nuk flitet për persona të lënduar.

Bulevardi ende vazhdon të jetë i bllokuar, ndërsa banorët vijojnë të mbeten jashtë ndërtesës.

VIDEO