El Cheka paralajmëron protesta: Shqipëria është llokomotiva që tërheq të 5 vagonat…!

Shpërndaje

Shqipëria është llokomotiva që tërheq të pes(5) vagonat që jan të mbushur me shqiptar, atë të Kosovës, Iliridës, Çamëris, Preshev-Bujanovc dhe Tuzë-Malësi, por për fat të keq llokomotivës i japin ata që shkollat i kan nga Rusia, prandaj edhe kët drejtim ka marr i tër treni, në çdo vagon është një kontrollues biletash (politikan) që akoma mban vulën e vjetër të bashkimit Sovjetik.
Por çka duhet të bëm ne për të ndaluar rrugën drejt Rusis është shum e thjesht!
Mjafton që ne të zbresim nga ai tren, të pushtojm hekurudhën dhe të kërkojm shkarkimin e të gjith stafit, kështu që pronari i atij trenit (Rusia) do të detyrohet që të mbyll atë relacion.
Ne e kemi ne në dor që të shkatrrojm lobin Rus bashk me politikanët tan që jan në shërbim të tijin, mjafton që të jemi në rrug për të fituar diçka, e jo në rrug të na len ata që fitojn gjithçka!
#ProtestataMbarKombëtarePoVijn
#RroftPopulliShqiptar
#ShqypniaDoBëhetMeOsePaNe
#NjëGjuhNjëKombNjëFlamur🇦🇱