El Cheka ‘selam’ Fatimes: “Dështoi premtimi jot dhe PSP-ja e Bokit13”

Shpërndaje

Sheqerim Ameti i njohur si El Cheka ka përcjellë një porosi publike për prokuroren speciale, Fatime Fetai.

Ja postimi i tij:

Dështoj premtimi i dyt i dhën nga vet Fatime Fetai dhe PSP-ja e Bokit13! Kush duhet të japi përgjigje për mos zbardhjen e të vërtetës që jan duke e pësuar shqiptarët, pse duhet njerzit e pafajshëm të kryen dënim pa mos bër asnjë shkelje ligjore e jo më vra sje, ç’na duhen premtime boshe nga njerëz si fatja që sa her i ofrohen çantat shtyejn seancat. Fatë po deshe mund të jem edhe si dëshmitar në gjyqin tënd për paratë që morre nga shoku i Alisë, kthjellohu më shum edhe do të kujtohem pas takimeve me kryetarin e gjyqit dhe gjykatësit që i pate at dit në Kërçovë”, ka shkruar Sheqerim Ahmedi-El Cheka, i njohur me publikimin e bisedave të përgjuara që kanë të bëjnë me krerët e BDI-së.