Emocionuese: Ish-luftëtarët e UÇK’së, takohen pas 20-vitesh në vendin e njëjtë

Shpërndaje

Dy ish-luftetarët e UÇK-së kanë bërë një takim historik pas dy dekadash.

Ish-ushtarët ishin takuar menjëherë pas luftës në Malishevë dhe gëzimi i tyre që gjeten prapë njëri-tjetrin të gjallë, nuk mund të fshihej.

Siç shihet edhe në pamjet e vitit 1999, dy ushtarët e UÇK-së përqafojnë njëri tjetrin, duke uruar fitoren e luftës, ndërsa dëgjohen duke thënë se “ky është vendi jonë dhe se ne Beograd nuk mund ta çojnë serbët”. E dy dekada nga kjo video, dy ushtarët e UÇK-së janë takuar këto ditë sërish në të njejtin vend ku shihen edhe në video.

VIDEO