Herkulin e Kosovës nuk e tërheq as makina! (Video)

Shpërndaje

Njihet si njeriu më i fortë në Kosovë. Është fjala për Bujar Mulin, i cili ka thyer edhe një rekord të tij personal.

Atij nuk ka mundur t’i bëjë asgjë vetura për të cilës ishte i lidhur dhe përpiqej ta tërhiqte. Muli ka qëndruar stoik deri në fund duke ia siguruar kështu vetes një rekord të ri.

Shikoni videon e përgatitur nga Klan Kosova:

Video: