Lë punën në media, paguhet tri herë më shumë në Instagram

Shpërndaje

Një 23-vjeçare nga Majemi i SHBA-ve ka punuar si gazetare, pasi ishte diplomuar në atë fushë, por vendosi ta lërë atë punë dhe nuk është penduar, pasi vetëm duke postuar foto në Instagram ajo i ka të ardhurat tri herë më të larta.

Veç kësaj, modelja amerikane, e quajtur Alexa Dellanos, tani ka mundësinë të shëtitë me të dashurin e saj të pasur në të gjitha vendet e bukura të planetit, dhe të ndajnë me botën fotot e tyre joshëse, me bikini dhe avionë privatë.

Modelja tani kërkon 5000 dollarë për një postim me reklama në Instagram, dhe thotë se në fillim i ishte dukur e pabesueshme që në rrjete shoqërore mund të fitoje të ardhura të mira. Por tani fiton pothuajse tri herë më shumë se rroga si gazetare.

FOTO