Ja çka u morën vesh Kasami e Zaevi (Dokument)

Shpërndaje

“Forcimi dhe kultivimi i vlerave mes bashkësive etnike në vend duke i llogaritur si një pasuri e cila vetëm mund të lehtësojë integrimin e shtetit drejt Bashkimit Evropian”.

Në këtë temë janë zotuar dy partnerët e ri të koalicionit, LSDM dhe BESA për arrtijen e një marrëveshje për bashkëpunim në zgjedhjet e parakohshme parlametnare që pritet të mbahen më 12 prill.

Në vijim keni dokumentin e plotë të nënshkruar nga Zoran Zaev dhe Bilall Kasami, me çka u zyrtarizua koalicioni parë parazgjedhor mes një partie shqiptare dhe një partie maqedonase.
Dokumenti është siguruar nga burime brenda partiake.