Bela Bujarit: Fjalët si demushi, punët si kërkushi!

Shpërndaje

Fjalët si Demushi

Punët si kërkushi,

Në politikë ndodh që përveç fytyrës dhe fjalës, ti mund ta humbasësh edhe mendjen !
Ja si deklaronte Bujar perika para 2 viteve…

“Shqiptarët e Maqedonisë e kanë një avantazh që se kanë të tjerët. Falë njohjes së gjuhës sllave ata janë të vetmit që mund të konkurojnë në tregun edhe të sllavëve.
Kështu që atyre u janë hapur dyert nga Shkupi e deri në Lublanë të Sllovenisë”.

Bujar Osmani, zv. Kryeministër, “Opinion”, TV KLAN, Blendi Fevziu

Fotot më poshtë dëshmojnë se Bujari, si zv Kryeministër nuk arriti t’u sigurojë shqiptarëve as vendin e punës që ua garanton Ligji dhe Kushtetuta. Kështu që u punësuan maqedonas por që deklaronin se janë shqiptarë !!