Betja: BDl në këto zgjedhje do të kandidojë me fytyra të reja!

Shpërndaje

Ish kryetari i Komunës së Gostivarit, njëherit nënkryetar i BDIsë ka deklaruar se në zgjedhjet e 12 prillit, Bashkimi Demokratik për Integrim do të kandidojë me fytyra të reja, raporton TV21.

Ai ka deklaruar se partia do të pësojë ndryshim të madh dhe 90% e figurave do të jenë të rinj.

Bejta ka shtuar se në listat e BDIsë këtë here do të përfshihet edhe rinia po edhe gjinia femërore me 40%.