Cili është sekreti i jetëgjatësisë së 105 vjeçares Gjylferije Veseli? (Video)

Shpërndaje

Të mirën e të keqen e pranon qetë dhe me lehtësi.

Pikërisht këtë gjë, 105 vjeçarja Gjylferije Veseli e konsideron çelës të jetëgjatësisë së saj.

Gruaja që ka jetuar më shumë se një shekull jetë tregon se shumë rrallë në jetën e saj shkoi te mjeku. Bile, as tani nuk pranon të bëjë vizita mjekësore pa ndonjë dhimbje të madhe.

Gruaja nga Krusha e Madhe e Rahovecit tha se faktor tjetër në jetëgjatësinë e saj është ushqimi.

Kronikë e zgjeruar nga Dafina Jegeni-Krasniqi.