Fjalimi i Kurtit në Kuvend: Ka kohë që nuk ka dialog, por negociatat nuk janë ndalur!

Shpërndaje

Unë jam i bindur që ka një qëndrim normal e ky është zëvendësimi i tarifës 100% me reciprocitetin. Dhe ka një qëndrim sublim normal, e ky është zëvendësimi gradual i tarifës 100% me reciprocitetin. Përgjatë këtij zëvendësimi gradual do të krijoheshin edhe masat e mirëbesimit për dialogun e ardhshëm.

Postimi i plotë i fjalimit të Albin Kurtit: