Këtu mund ta ndiqni situatën me koronavirus në Maqedoninë e Veriut

Shpërndaje

Është përpunuar harta e parë interaktive për ndjekjen e situatës me koronavirus në Maqedoninë e Veriut.

Harta është përpunuar nga kompania GDI, e cila merret me zgjidhje softuerike.

Harta i tregon vendet në të cilat ka persona të infektuar me koronavirus, gjininë e tyre dhe vitet.

Të dhënat do të plotësohen në bazë ditore nga burimet zyrtare.

Ja dhe linku i hartës. KËTU