Lajm i mirë lirohen ndjeshëm çmimet e derivateve

Shpërndaje

Sipas vendimit të sotëm të Komisionit Rregullator të Energjisë, nga mesnata e sotme çmimet e derivateve të naftës me pakicë do të lirohen mesatarisht me 5 për qind.

Kështu çminimet e benzinës EUROSUPER BS 95 dhe EUROSUPER BS 98 do të lirohen për 3.00 denarë për litër dhe do të shiten përkatësisht me 64 denarë për litër dhe 66 denarë për litër.

Ndërsa EURODIESEL (DEV) ulet me 2 denarë e gjys dhe do të shitet me 56.00 den për litër.