Muki: “Don’t cry DUI”

Shpërndaje

Pas dënimit të sotëm për dy funskonarët e BDI-së, Ejup Alimi dhe Ismet Guri, ka reaguar partia e BDI-së, por i mënjëhershëm ka qenë ironizimi i Muhamed Zekirit ku në një postimin të tij në facebook iu thotë “Mos qaj DUI”, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Postimi i parë:

Don’t cry DUI…

Postimi i dytë:

Ai gjithashtu ka postuar një thënie të Clarence Darow:

“Drejtësi nuk ka të bëjë me atë që ndodh në një sallë gjyqi; Drejtësia është ajo që vjen nga një sallë gjyqi”.
Clarence Darrow.

Ndryshe sot Gjykatësja Marija Kletniçka në Gjykatën Penale shqiptoi dënim prej 3 vjet e 6 muaj për të akuzuarit në lëndën “Titanik 3” Ejup Alimi dhe Ismet Guri. Në seancën e sotme gjyqësore nuk ishte prezent Ejup Alimi.