Zbulohet foto / Nënkryetari i VMRO-së Nikolovski mik me Zoran Kiçeec?

Shpërndaje

Nënkryetari i VMRO-së Aleksandar Nikolovski duket se ka një miqësi të mirë me Zoran Kiçeec, një nga të dyshuarit dhe tashmë të dën*uarit për rastin ‘Reket’ ku të përfshirë ishin edhe shumë personalitete të njohura madje edhe ish kryeprokurorja speciale Katica Janeva, shouman-i Bojan Jovanovski Boki13 dhe shumë të tjerë.

Në foto shihet se edhe Nikolovski ka miqësi me një nga të akuzuarit në rastin më të ndishëm që ka pasur Maqedonia e Veriut.