Ja kur do ti ‘paguajë’ rrogat qeveria për të papunët dhe ato të firmave private (Video)

Shpërndaje

Të gjithë po presin rrogat; në shtet, në privat dhe të papunët. Kryeministri tha se do ti paguajë, por më bukur se aktori Florian Binaj nuk e tregon njeri se kur e si do merren pagat e muajit mars, prill, maj dhe qershor

Shiko videon!